Please Wait...

Sønderjyllands Symfoniorkester

Et helt ualmindeligt symfoniorkester

Sønderjyllands Symfoniorkester er et landsdelsorkester med 65 passionerede strygere, blæsere og slagtøjsspillere. Vi spiller koncerter hver uge over hele Syd- og Sønderjylland – et område med mere end 700.000 indbyggere.

Hvert år spiller vi omkring 150 arrangementer – lige fra symfonikoncerter til kirkekoncerter, skolekoncerter og familiekoncerter. Desuden spiller vi fælleskoncerter med Slesvig-Holsteins Symfoniorkester, koncerter med lokale kor og gymnasiekor, og koncerter til Den Jyske Operas forestillinger i landsdelen. Vi medvirker også ved transmissioner på DR P2 ligesom vi løbende indspiller CD’er; blandt andet for selskaberne Danacord og dacapo.

Vores musik når helt ud – og helt ind. Den bygger bro og skaber samklang og samhørighed. Især mellem os & publikum.

For selvom det er os, der sidder på scenen, er det publikum, der er i centrum. Uden publikum er der ingen kunst, ingen kultur – ingen magi.

Vi nyder den nære nære kontakt til lokalsamfundet, uanset om vi er i Sønderborg, Tønder, Aabenraa, Haderslev, Kolding, Flensborg eller Slesvig. Vi er hele byens symfoniorkester. Så selv om Sønderjyllands Symfoniorkester dækker et stort område, så er vi tit lige i nærheden.

Hvis du vil se vores koncerter i nærheden af dig så gå ind under Forsiden, hvor alle vores koncerter er opstillet. Nederst på siden kan du finde vores online sæsonbrochure eller bestille en sæsonbrochure.

OPDAG ANDRE DEOO MEDLEMMER

Ensembler, Orkestre og Opera

Kontakt DEOO

DEOO - Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner

Vartov, Farvergade 27A 2 sal, 1463 København K Danmark
Tlf.: (+45) 5129 1379
Email: kontakt@deoo.dk
CVR: 38523120