Please Wait...

MNB
0

Eyvind Vesselbo overtager posten som formand for Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner (DEOO) efter dagens ekstraordinære generalforsamling, der blandt andet også bød på vedtagelse af nye vedtægter.

Eyvind Vesselbo er ny formand for DEOO og overtager dermed posten efter Finn Schumacker, der arbejder videre i bestyrelsen som næstformand. Vesselbo er uddannet kultursociolog og er tidligere folketingsmedlem (2001-2015) og medlem af Folketingets Kulturudvalg. Han er desuden en stor musikelsker. Vesselbo har derved både et solidt netværk, engagement og bred viden indenfor DEOO’s arbejdsområde.

DEOO’s bestyrelsen består således af:
Eyvind Vesselbo (formand)
Finn Schumacker (næstformand)
Eric Enstrøm (kasserer)
Katrine Ganer Skaug
Kristian Rahbek Knudsen
Jesper Lützhøft
David Riddell

Ved den ekstraordinære generalforsamling vedtog de fremmødte enstemmigt vedtægtsændringer. De nye vedtægter afspejler i højere grad DEOO’s organisation og mål. De adskiller sig bl.a. fra de tidligere vedtægter ved at opdele medlemskabet i forskellige kategorier med tilhørende stemmefordeling. Læs de nye vedtægter her.
 

Fik du læst?

Regeringens udspil til nyt forsvarsforlig for 2018-2022 forventes at indeholde et forslag om nedlæggelse af et af de jyske musikkorps. DEOO mener, at besparelsen er helt unødvendig, da den er mikroskopisk i forhold til de store beløb, der skal findes i forhandlingerne.
DEOO – Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner har for alvor startet arbejdet. I går besøgte bestyrelsen Folketingets Kulturudvalg, hvor organisationens visioner og flere forslag blev præsenteret.
Saving...

Kontakt DEOO

DEOO - Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner

Vartov, Farvergade 27A 2 sal, 1463 København K Danmark
Tlf.: (+45) 5129 1379
Email: kontakt@deoo.dk
CVR: 38523120