Please Wait...

asbjorn
0

Der var trængsel foran mikrofonerne og på tilhørerpladserne, da fremtidens medier og public service var til debat ved en række arrangementer på Folkemødet. Kulturminister Mette Bock udtalte, at hun foretrækker et "elastisk" public service begreb, og det var i det hele taget svært at få nogen til at definere begrebet præcist. Måske af angst for dermed at sige, hvad der IKKE er public service. DEOOs holdning er klar: Vi ønsker en langt større og mere mangfoldig afspejling af det danske musikliv i public service medierne, både nationalt og lokalt. Public service mediernes opgave er efter DEOOs opfattelse at styrke demokratiet ved at bidrage til befolkningens dannelse og samfundets udvikling. Af selv samme årsag modtager kulturinstitutionerne også finansiering fra det offentlige. Det er således helt oplagt at gøre samarbejdet mellem public service medier og kulturinstitutioner mere forpligtende til glæde og gavn for os alle sammen.

Fik du læst?

Eyvind Vesselbo overtager posten som formand for Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner (DEOO) efter dagens ekstraordinære generalforsamling, der blandt andet også bød på vedtagelse af nye vedtægter.
Regeringens udspil til nyt forsvarsforlig for 2018-2022 forventes at indeholde et forslag om nedlæggelse af et af de jyske musikkorps. DEOO mener, at besparelsen er helt unødvendig, da den er mikroskopisk i forhold til de store beløb, der skal findes i forhandlingerne.
Saving...

Kontakt DEOO

DEOO - Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner

Vartov, Farvergade 27A 2 sal, 1463 København K Danmark
Tlf.: (+45) 5129 1379
Email: kontakt@deoo.dk
CVR: 38523120