Please Wait...

asbjorn
0

Blandt DEOO's medlemmer er de tre millitære korps - Den Kongelige Livgardes Musikkorps, Prinsens Musikkorps og Slesvigske Musikkorps. De tre musikkorps løser en lang række opgaver af ceremoniel karakter for forsvaret og Kongehuset. Både finansiering og arbejdsforhold styres af Forsvaret, hvilket gør korpsene til en meget specialiseret og lille del af en meget større virksomhed med nogle helt andre formål. Derfor byder DEOO et særligt velkommen til de millitær korps.

Udover de ceremonielle opgaver, er alle korps kendt for deres musikalske bredde, og optræder således også ved civile arrangementer med kendte kunstnere og artister. 

Fik du læst?

Eyvind Vesselbo overtager posten som formand for Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner (DEOO) efter dagens ekstraordinære generalforsamling, der blandt andet også bød på vedtagelse af nye vedtægter.
Regeringens udspil til nyt forsvarsforlig for 2018-2022 forventes at indeholde et forslag om nedlæggelse af et af de jyske musikkorps. DEOO mener, at besparelsen er helt unødvendig, da den er mikroskopisk i forhold til de store beløb, der skal findes i forhandlingerne.
Saving...

Kontakt DEOO

DEOO - Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner

Vartov, Farvergade 27A 2 sal, 1463 København K Danmark
Tlf.: (+45) 5129 1379
Email: kontakt@deoo.dk
CVR: 38523120